FOTO: Igračke, slikovnice i knjige za obitelj Eminović

Šibenski gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Nikica Penđer posjetili su jutros obitelj Eminović, koja ima četvero djece, te ih razveselili brojnim darovima koji su prikupljeni tijekom humanitarne akcije ‘Budi u điru darivanja’.

darovi za obitelj eminovic 3

Obitelj Eminović primila je i poklon kutiju Djela, u kojoj su dobili slatkiše, kekse, čajeve, bombone…Preostali dio igračaka, prikupljen u akciji, bit će podijeljen obiteljima posredstvom Centra za socijalnu skrb.

Naime, u sklopu ovogodišnje božićno-novogodišnje manifestacije ‘Nova u Docu’, 16. prosinca pokrenuta je humanitarna akcija prikupljanja igračaka za djecu, na dvije lokacije u gradu. Jedna kutija učenika Srednje strukovne škole Šibenik, prikupljala je igračke u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’, a druga, u Trgovačkom centru Dalmare.  Akciji se odazvao velik broj Šibenčana pa su obje kutije bile dupkom pune igračkama.

darovi za obitelj eminovic

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.