FOTO: INSIDE KLUB osigurava program ‘krojen’ po željama publike

Na jednom od zidova preuređenog Inside kluba piše ‘few things are worth dying for’ ili, u prijevodu ‘nekoliko je stvari za koje vrijedi umrijeti’. Jedna od tih velikih stvari koje nas prate kroz život  je i glazba koju volimo. S tim u vezi, za ljubitelje atraktivnih DJ programa petkom i odličnih koncerata subotom imamo lijepe vijesti.

Šibenski Inside klub već je ušao u treću sezonu na novoj lokaciji, no ovog puta, osim preuređenog interijera, svojoj publici ponudit će i koncerte hrvatskih glazbenika među kojima ima izvođača kojima će to biti prvi put da sviraju u Krešimirovom gradu.

inside4+

Za sezonu jesen- zima 2014/2015 planirano je i nekoliko premijera i to upravo šibenskih glazbenih snaga poput Sare Škugor. O planovima za treću godinu Insidea smještenog dovoljno daleko od gradske vreve, a opet dovoljno blizu da se do njega može doći, otkrio  nam je Saša Perok, iz uprave kluba.

OD DJ-a  DO KONCERATA

inside3+

-Bit će to koncertna sezona s uobičajenim stvarima koje godinama sviraju u Insidea, ali uz neka nova imena. I dalje ćemo se bazirat da jedan dan imamo DJ program, drugi dan live izvedbe. Bit će tu koncerata svih glazbenih žanrova. Odnosno, program je koncipiran na način da je petak rezerviran za DJ program kada će glazbu puštati najbolji hrvatski DJ-i, možda i neki međunarodni.  Krajem mjeseca dolazi nam jedan od najboljih hrvatskih DJ dvojaca, PlayOne, odnosno Darko Juranović i DJ Fresh Jay, a subota je za koncerte – pojasnio nam je Perok.

Nadalje, u novoj, već uspješno započetoj sezoni, u Inside klub po prvi put dolazi popularni Jole, potom tamošnjoj publici vraća se i, po nekima, kraljica domaće estrade, Jelena Rozga, a najavljeni su koncerti legendarnog Željka Bebeka, Teške industrije koja je na glasu kao izvrstan live bend te Slavonija benda.

-U studenom ćemo imati promociju šibenskih snaga. Mlada šibenska pjevačica Sara Škugor imat će promociju nekoliko svojih pjesama upravo kod nas i to zajedno s bendom Buđenje koji će, također, imati promociju svog novog materijala. Mislim da će to šibenskoj publici biti zanimljivo – otkriva nam Perok.

Sve u svemu, pred nama je još jedna uzbudljiva glazbena sezona u Inside klubu gdje će se ulaz na pojedine koncerte naplaćivati što će, pak, ovisiti o izvođaču koji gostuje u Šibeniku.

PUBLIKA SUSJEDNIH GRADOVA

inside5+

Govoreći o publici, valja spomenuti kako je dosadašnji program Inside kluba privlačio ne samo publiku iz Šibenika, veći okolnih mjesta, odnosno publiku gradova iz susjednih županija, točnije iz Splita i Zadra.

-Mislim da na neke ‘evente’ dođu ljudi iz susjednih gradova, a posebno se to odnosi na ljubitelje rock glazbe koja je, po tom pitanju, dosta zahvalna. Kad je nastupala Opća opasnost, imali smo dosta upita iz Splita, Zadra. Dosta zovu i zanimaju se za ulaznice, rezervaciju mjesta. Obožavatelji rocka spremni su ‘potegnuti’ 50, 60 kilometara zbog ‘svog’ izvođača – priča nam Perok, te dodaje kako nije samo publika ta koja dolazi u Šibenik iz, na primjer, Splita, već često i splitski bendovi dolaze svirati u Inside za tamošnju publiku.

Nerijetko se dogodi da se jedan ili dva izvođača s početka sezona vrate ‘odraditi’ još jednu gažu u ovaj šibenski klub, a to, priznaje Perok, ovisi o publici i njihovom interesu prema određenim izvođačima. Sve se to događa jer voditelji kluba osluškuju puls publike koja im je na noć ili dvije svakog tjedna poklonila svoje povjerenje da će ih zabaviti na za njih najbolji  mogući način te im nude ono što žele.  Stoga klupski program ‘krojen’ prema željam publike nije teško voljeti.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.