FOTO: Izašao novi IŠ, krenula treća sezona stvaranja

Drago nam je što s vama, upravo na ovaj kišni dan možemo podijeliti lijepe vijesti. Naime, od jučer, na frekventnim mjestima u Šibeniku možete pronaći novi broj najmanjeg magazina u gradu – Info Šibenik, od milja zvan IŠ, u izdanju Kocka d.o.o.

NEKA NOVA IMENA

Ušli smo u treću sezonu kreativnog pisanja, fotografiranja i upoznavanja s ljudima koji, svatko na sebi svojstven način, obilježavaju svakodnevicu u Krešimirovom gradu. Početak treće sezone svakako su obilježila i neka nova/stara imena pa je tako kreativna ekipa koja stoji iza IŠ-a osvježena za  dva nova lica. One su Daria Validžić (novinarka) i Josipa Bolanča (fotografkinja).

iš radna

Dali smo prostora i mladim nadama šibenskog novinarstva pa u ovom broju za vas piše i Ante Lakoš. No, ostavili smo i neke dobre, stare stvari poput naše drage kolumnistice iz inozemstva, Andree Vodanović.

A teme?! Ljudi, mjesta i događanja o kojima smo pisali?! Pronađite svoj primjerak IŠ-a i prolistajte, pročitajte, prostudirajte i javite nam jesmo li vas razveselili?! Javite nam se na našu mail adresu odgovorni.is@gmail.com ili ostavite svoj komentar na Facebook stranici IŠ Info Šibenik.

NEMA DOSADE

iš radna 2

Uglavnom, prošetali smo se do krova Šibenika. Pričali smo s mladim šibenskim predstavnicima hrvatskog filmskog i glazbenog svijeta. Nekoliko stranica posvetili smo čovjeku koji je ovog rujna dobio Plaketu grada Šibenika za svoj rad, a prisjetili smo se predivnih ovoljetnih priča koje nam je priuštila ljetna pozornica nadomak šibenske rive.

iš radna 3

Sve u svemu, ni ove sezone neće vam biti dosadno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.