FOTO: Jesen je – očekujte kišu, naoblaku, vjetar

Nebo nad Šibenikom jutros je osvanulo – oblačno. Tek što su se probudili, Šibenčani su bili primorani razmišljati ponijeti kišobran sa sobom pri izlasku iz kuće ili ne. Sitne kišne kapi jutros su prekrile sve što im se našlo na putu, no što očekivati u ostatku dana.

Prema zadnjim mjerenjima Državnog hidrometeorološkog zavoda u 9 sati, u Šibeniku i Kninu, administrativnim središtima Šibensko – kninske županije, jutros je bilo umjereno, odnosno potpuno oblačno. No i Šibenčani na moru, i Kninjani u zaleđu probudili su se uz srednju temperaturu zraka od 18 Celzijevih stupnjeva.

Danas se tijekom dana na srednjem Jadranu očekuje umjerena i jaka bura, dok će se najviša dnevna temperatura na Jadranu kretati između 21 i 25 stupnjeva. Kišobrane možete i ne morate držati pri ruci.

Jesen je. Kiše mora biti, takvo je godišnje doba. Neki u njemu znalački uživaju, a takvi su turisti koji još uvijek šetaju ulicama Krešimirovog grada.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”118407335@N05″ sid=”72157648265741951″ imgl=”fancybox” style=”gallery” row=”10″ grwidth=”1100″ grheight=”600″ size=”800″ num=”10″ shadow=”1″ border=”0″ highlight=”0″ curve=”1″ align=”center” max=”98″ nocredit=”1″]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.