FOTO: KOMEMORACIJA ZA DOLORES: Neostvarena želja ostat će joj šibenske kazališne daske

U šibenskom kazalištu održana je komemoracija za tragično preminulu šibensku glumicu Dolores Lambaša. Obitelj, prijatelji, kolege oprostili su se od mlade glumice. U knjigu žalosti, između ostalih, upisali su se šibenski gradonačelnik Željko Burić, Doloresin kolega Mate Gulin, član klape Maslina Branko Bubica, glumac Leon Lučev, glumica Ana Gruica, profesor na Akademiji dramskih umjetnosti i glumac Joško Ševo…

komemoracija5

komemoracija8

komemoracija10

komemoracija12

-Pamtit ćemo je po njenom osmijehu i ljepoti, voljom za životom…I šta reći na kraju? Sreli smo se prije 15 dana i dogovorili da ćemo popiti kavu u Šibeniku, a evo kako je sve sada ispalo. Nikad nije glumila u šibenskom kazalištu i to joj je bila neostvarena želja koja se neće ispuniti – kazao je u svom emotivnom govoru vidno potreseni glumac Mate Gulin.

komemoracija9

komemoracija3

Od Dolores se oprostio njezin profesor, kolega i prijatelj Joško Ševo.

-Ima vijesti koje ćemo pamtiti cijeli život, trenutaka kada saznamo ovako tužne vijesti. Točno se sjećam gdje sam bio i što sam radio kada sam saznao za smrt Dražena Petrovića. Isto tako nikad neću zaboraviti niti trenutak kada smo čuli što se dogodilo Dolores. Šok, nevjerica, tuga…Ostali smo samo u tom trenutku Arsen i ja – kazao je Ševo te recitirao stihove Arsenove pjesme ‘Djevojka iz moga kraja’.

komemoracija7

komemoracija6

komemoracija4

-Snimila si film ‘Vjerujem u anđele’, vjerujem da te sad čuvaju. Zbogom draga – poručio je za kraj Ševo svojoj, kako je kazao, studentici, prijateljici, kolegici, pajdašici, ženi i djevojčici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.