FOTO: Ljetne putešestvije u Vodicama, Murteru, Betini, Jezerima…

Turistička zvijezda koju svakog ljeta provodi Šibenski tjednik idealna je prilika da se na svoje oči uvjerimo kako se domaće stanovništvo i turisti provode ovog ljeta.

Priča o Turističkoj zvijezdi ovog ljeta započela je u Vodicama, nastavila se na obližnjem otoku Prviću, da bismo se ponovno vratili na kopno duž obale koja nas je povela na put po otoku Murteru. Posjetili smo Jezera, Betinu i Murter. Jadranska obala jedna je od top ljetnih destinacija u Europi, a  šibenska rivijera posebno je privlačna. Čarima razvedene obale malo tko je mogao okrenuti leđa, a izazovu da ljeto na moru provedu na najluđi mogući način – nije odolio nitko.

Plivanje, ronjenje, picigin, trampulin ili vodeni parkovi samo su dio ljetne ponude uz more, a da ne spominjemo nezaboravan posjet aqua parku. Egzotične masaže, hladna pića i romantična druženja – sve je to zabilježilo fotografsko oko Šibenskog tjednika, a što smo sve vidjeli i gdje smo sve bili pogledajte ovdje. Možda vas inspirira da i sami posjetite i ocijenite ponudu neke od destinacija u okolici Šibenika. Ako ništa, blizu je i dovoljno jeftino.

Kako smo se proveli pogledajte u FOTOGALERIJI.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.