FOTO: Ministar Mihael Zmajlović obišao zgradu budućeg prezentacijskog centra u Betini

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, zajedno s načelnikom Općine Tisno Ivanom Klarinom, predsjednikom Općinskog vijeća Općine TisnoPetrom Jakovčevim, te ravnateljima NP Kornati i PP Vransko jezero obišao je zgradu budućeg prezentacijskog centra u Betini.

tisno2_

Općina Tisno uz suradnju s Ministarstvom zaštite okoliša i prirode preko projekta NIP (sredstva Svjetske banke) osigurala je iznos od približno milijun eura za ulaganje u nekoliko projekata kao što su adaptacija same zgrade u Betini, otvaranje novog prezentacijskog i posjetiteljskog centra NP Kornati i PP Vransko jezero, izgradnja pristaništa na Prosici, uređenje ulaza u PP Vransko jezero.

tisno 1_

Općina Tisno izradila je projektnu dokumentaciju po projektu šibenskog arhitekta Tomislava Krajine. Planirani radovi na uređenju novog prezentacijskog centra predviđeni su za početak 2015. godine, a sve kako bi nova zgrada bila spremna za turističku sezonu 2015.

tisno3_

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.