FOTO: Modni snajper Antonije Radić

Iz modnog priloga Mamma mia Šibenskog tjednika izdvajamo Modni snajper Antonije Radić

snajper-slika 2

Fotografija pred vama bila bi prekrasna razglednica iz Šibenika. Žao mi je što ne vidim i završetak, ali i ovo je sasvim dovoljno da bi me osvojilo. Obožavam spontano, ležerno, duge, šlampave rukave od pulovera… Bravo!

snajper-slika 4

Naizled svakodnevo izdanje, međutim ako malo bolje analiziramo, možemo zaključiti da netko odjeven u traper, može izgledati fino i elegantno. A, nekome ne pomaže niti Cavalli! Pohvale!
snajper-slika 1

Ovako ja zamišljam uspješne poslovne žene koje znaju što hoće! Tko ih ne bi primio na sastanak i dogovorio s njima posao! Prvo mjesto dodijelila bih damama sa stilom.

snajper-slika 3

Styling pred vama je višenamjenski primjenjiv. Volim komade odjeće koji mogu poslužiti u raznim varijantama i na razne načine, a još ako netko zna baratati s tim, kao dama sa slike…

snajper-slika 5

Vrlo hrabro! Crno bijeli svijet vrlo je sklisko tlo, ali meni je sve skupa vrlo simpatično! Sigurno netko vedrog duha stoji iza domišljatog outfita… Odlično!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.