FOTO: Nakon 20 godina Petra Škendera: Ivan Soža iz NCP-a novi predsjednik Županijske gospodarske komore

Nakon pet mandata na čelu Županijske gospodarske komore Petar Škender odlazi u zasluženu mirovinu, a danas je na sjednici Gospodarskog vijeća izabran njegov nasljednik, Ivan Soža iz NCP-a obnašat će dužnost predsjednika  Komore do 2018. godine.

gvijece111

Glasovalo je 16 članova Gospodarskog vijeća, Ivan Soža je dobio osam glasova, njegov jedini konkurent Ivica Barišić iz drniške tvrtke Kalun sedam glasova, a jedan je listić bio nevažeći.

glasanje111

– Član sam Gospodarskog vijeća već 20 godina, poznate su mi sve mjene, sva događanaja u Komori, pa ću i to iskoristiti za odlučan rad. Iako, odmah moram naglasiti, ne sjećam se da je gospodarska situacija ikad bila teža. Nadam se da ćemo u sinergiji s gospodarstvenicima promijeniti tu sliku- rekao je po primanju dužnosti Ivan Soža.

soza222

Soža je u dugoj karijeri bio i direktor marine Kremik, šef marketinga u NCP-u, gdje već dugi niz godina obavlja razne visoke dužnosti.

Izbor Sože pozdravio je i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.