FOTO: Ni naprid ni nazad: Zapeo kamion u kalelargi

Jutros oko deset sati i trideset minuta kamion Zelenila zapeo je u kalelargi. Djelatnici tvrtke koja brine o zelenim gradskim površinama jutarnju smjenu započeli su na Medulićevom trgu.

kombi cistoca 3

kombi cistoca 2

Trebao je to biti rutinski i brzo obavljen posao, no po povratku iz stare gradske jezgre zapeli su u kalelargi. Čini se kako im se danas nije posrećilo, stvorila se gužva, građani su se okupili naokolo i pokušavali pomoći.

cistoca kamion 1

Ni naprid ni nazad nisu mogli. U jednom trenutku vozač , zatočen u kamionu, vozilo je dovezao do obližnje trgovine obuće i izašao drito u trgovinu, jer jednostavno nije se moglo izvesti nešto drugačije.

cistoca kamion 3

cistoca kamion 2

-Prije smo tu nesmetano prolazili i ne bi bilo nikakvih problema, danas kao da su se zidovi suzili, ne možemo ni naprid ni nazad. Već ćemo nešto smisliti i izvući se iz nastalog tjesnaca-prokomentirao je jedan od djelatnika Zelenila.

cistoca kombi

Kalvarija izvlačenja kamiona iz uskog ‘klanca’ trajala je više od pola sata, sve dok polugom nisu kamion uspjeli gurnuti put naprijed.

Nije ovo prvi slučaj da je vozilo zaglavilo, na istom mjestu, prije nekoliko dana, zapeo je kombi koji je trebao dostaviti naručeni namještaj u staroj gradskoj jezgri.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.