FOTO: NOVI PROJEKT: Love Story Wedding Agency dovodi strane turiste u Šibenik

Sajam vjenčanja nezaobilazna je manifestacija koja spaja sve vodeće trendove iz vjenčanja i broji već osamnaest godina.

Rijeka, Split, Osijek i Zagreb, četiri su to grada u kojima se Sajam održava i posjetiocima nudi najbolje ideje za najsretniji dan u životu.

Ovogodišnji Sajam vjenčanja u Zagrebu održava se od 5. do 7. veljače u Areni, a na njemu su se našle i šibenske snage – Love Story Wedding Agencija.

12661856_1677380612538775_3880522984003288830_n

batinica1

batinica2

Ovo je njihovo prvo sudjelovanje i ne kriju koliko su zadovoljne.

– Zagrebački sajam vjenčanja je najraskošniji i najposjećeniji u našoj regiji. Velik je broj izlagača, poslovnih ljudi koji predstavljaju svoje proizvode i usluge, a također je i jako velik broj posjetitelja sajma. Naravno da smo sretni što smo dio toga. Osim što smo u prilici posjetitelje pozvat da nas potraže,ako im zatreba organizacija vjenčanja, također su dragocjene razmjene iskustava s ljudima koji rade isti ili sličan posao. Atmosfera je izuzetna. Cure šeću u u prekrasnim vjenčanicama, sve blista, vjenčani buketi na sve strane, glazba svira, na glavnoj pozornici održavaju se revije, predivno postavljeni stolovi, jednom riječju divota. U okviru sajma se održala radionica na kojoj sam i ja sudjelovala s jos četiri kolegice. Svaka od nas je predstavila svoju posebnost u poslu, a to su organizacija vjenčanja za strane državljane u Istri, vjenčanja na otvorenom, strana vjenčanja u Dubrovniku, inozemna vjenčanja, a ja sam predstavila projekt vjenčanja stranih državljana u Šibeniku – ispričala nam je Martina Batinica, ime koje se krije iza ove agencije.

12508733_1677356785874491_2692741298547676669_n

Projekt vjenčanje stranih državljana u Šibeniku je u začetku uz potporu Turističke zajednice grada. Organizatori vjeruju da će svi biti oduševljeni i nadaju se velikom uspjehu.

– Na radionici, koju je vodila urednica časopisa Story Vjenčanja, Martina Rafaeli, pričali smo i o svojim dosadašnjim iskustvima, o nekim nepredviđenim situacijama i kako smo ih uspješno rješavali. Izuzetno smo zadovoljni posjećenošću našeg izložbenog prostora. Imamo nekoliko ozbiljno zainteresiranih klijenata, dogovorene kontakte s njima i nadamo se uspješnoj realizaciji – nastavlja Martina.

batinica3

 

Martina, čija je agencija krajem prošle godine proslavila prvi rođendan, od nedavno ima zaposlenicu, a riječ je o Heleni Di Liddo, sestri Martininog muža.
Na najvećem sajmu vjenčanja šibenske snage su predstavile i svoje rukotvorine, pozivnice, zahvalnice i sve one ukrase koji vjenčani dan čine još ljepšim.
batinica5
batinica8
batinica6
batinica7

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.