FOTO: OČIMA GRAĐANA: Problematično križanje i divlje skale u Pulskoj ulici

Na fotografijama koje nam je poslao čitatelj, stanovnik Pulske ulice, jasno se vidi da je križanje na vrhu uzbrdice uz Rokiće kojim stanovnici Pulske ulice svakodnevno izlaze automobilima na ulicu Matije Gupca i više nego nepregledno.

pulska3

– Imamo mrtvi kut s obje dvije strane, kad izlazim tu autom ne vidim ništa ni lijevo ni desno, lijevo zbog kuće, desno zbog nekakvih stabala i visoke trave. Zapravo je čudno kako tu još nitko nije teže stradao, manjih prometnih bilo je često- kaže čitatelj.

pulska5

Da križanje bude apsurdnije, čitatelj kaže kako u gradskom planu taj izlaz na glavnu cestu uopće nije predviđen, već su tu trebale biti izgrađene stepenice do vrha ulice, a kod praonice bi se probio novi spoj do vrha ulice, kudikamo manje strmiji i puno pregledniji.

Zato problema sa skalama ima na drugom kraju ulice, onom bliže Mostarskoj ulicim koja je sa Pulskom spojena stepeništem.

pulska1

– Ali, to stepenište nije gotovo, pa su stanari sami napravili jedno manje, divlje. Međutim, kako im se i za to počela naplaćivati komunalna naknada, napravili su samo pola skala, a ostatak je u kršu. Ljudi tu i dalje prolaze, prije par godina žena je tu pala i ozbiljno stradala- kaže naš čitatelj.

pulska2

Apelira na gradske vlasti da se po pitanju tog križanja i skala nešto napokon poduzme.

ocima-gradjana-web

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.