FOTO: Od 01. studenog 40 posto popusta u Fibasu!

Znate li zašto je FIBAS uvjerljivo najbolji distributer tepiha i tepisona  na području naše županije, ali i šire?

Od 01. studenog kolekcije proizvođača za 2015. godinu direktno iz tvornice  naći će se već u Fibasovim prodajnim salonima. Na sve kolekcije tepiha i tepisona moći ćete ostvariti do 40 posto popusta na gotovinska plaćanja. Iz ovih kolekcija izdvojili bismo ručno rađene tepihe od vune, tvrtke Balta i Tarkett, fenomenalne dječje tepihe Vegas Pop, a od tepisona sve vrste za stambene i poslovne prostore.

fibas-portal

 

fibas tapeti1

Također od 01. studenog u ponudi su i laminati Balterio koji su broj jedan u svjetskom rangu po kvaliteti i dizajnu.

Fibas d.o.o je specijalizirana firma koja se bavi distribucijom i ugradnjom podnih obloga. Više od 10 godina zastupnici su za područje Dalmacije europskog branda Floorexpert pod kojim nude sve vrste gotovih parketa ( masivni, dvosloji, troslojni..) laminata, specijalnih podova od vinila, furnira, gume…

U ponudi imaju više od 900 vrsta podnih obloga.

fibas tapeti5

 

fibas tapeti3

Prije 24 godine poslovanje su započeli s ponudom tepiha, tepisona PVC podova, staza koje su danas proširili te surađuju s najboljim europskim tvornicama. Na taj način prate se trendovi te se u Fibasu mogu pronaći i tepisi čije će se kolekcije tek predstaviti na sajmovima diljem svijeta.

Velika ponuda, vrlo prihvatljive cijene, stručno osoblje, brza isporuka, dostava i ugradnja svih vrsta podnih obloga prepoznati su u cijeloj Dalmaciji. Njihove reference sežu od Dubrovnika, Makarske, Splita, Hvara, Zadra do Rijeke, a za sve materijale i ugradnju daju garanciju.

fibas tapeti6

fibas tapeti2

Posjetite salon Fibas i sami se uvjerite u kvalitetu njihovih proizvoda. Osim salona u Šibeniku, FIBAS je prije tri godine salon otvorio i u Zadru.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.