FOTO: Održan plivački maraton ‘Lozica’ u Rogoznici

Bogat sportsko-zabavni program pripremljen je danas u Rogoznici. U jutarnjim satima započeo je tradicionalni 17. po redu plivački maraton ‘Lozica’. Stazu dužine 2,300 metara od Zmajeva Oka, otočića Lukonjaka do uvale Mala lozice preplivalo je 76 natjecatelja, što profesionalnih sportaša, što rekreativaca.

Najboljima su dodijeljene i prigodne nagrade te medalje.

lozica3

lozica5

Prvo mjesto među rekreativcima osvojio je Petar Matić iz Splita, dok je među ženama prva do cilja stigla Vedrana Vrdoljak. U kategoriji sportaša prvi je doplivao Luka Sever, a kod žena najbrža je bila Ivana Aljinović.

Nagrada je dodijeljena i najmlađem plivaču devetogodišnjem Vilimu Pantiliku te najstarijem sudioniku 67-godišnjem Hrvoju Andrliću.

zdeslav vrdoljak

lozica4

U poslijepodnevnim satima u jezeru Zmajevo Oko očekuje se revijalna vaterpolo utakmica zvijezda ovog sporta. Naime, Dubravko Šimenc, Renco Posinković, Joško Kreković, Zdeslav Vrdoljak, Frano Vićan, Dejan Savićević, Albert Nardelli i mnogi drugi pokazat će sve što znaju u jedinstvenoj utakmici ambijentu jezera Zmajevo Oko koje je jedinstven hidrogeomorfološki fenomen u svijetu. Pogledajte FOTOGALERIJU.

U večernjim satima Rogozničane i njihove goste zabavljat će Jelena Rozga, a sve u sklopu manifestacije ‘Rogoznica srce Dalmacije’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.