FOTO: Otvoren obrtnički i gospodarski sajam u Šibeniku

Jutros je svečano otvoren Drugi međunarodni obrtnički i gospodarski sajam u Šibeniku. Na 1700 m2 prostora na lokaciji bivšeg TEF-a okupio se161 izlagač, među kojima polovina sa šibenskog područja. Sajam nudi bogati ponudu malih obrtnika i poduzetnika, od domaćih sireva, vina, kolača do prirodne kozmetike i nakita.

Sajam je otvorio zamjenik ministra poduzetništva Dražen Pros koji je naglasio kako je ‘Šibenik sajmom nedvosmisleno pokazao da će malo poduzetništvo biti pokretač gospodarskog razvoja’.

GARANCIJA ZA IZLAZAK IZ KRIZE

– Malo gospodarstvo nadomjestit će šibenske tvornice koju su u ratnim razaranjima izgubile tržišnu utakmicu – kazao je Pros. Na istom tragu bio je i šibenski gradonačelnik Ante Županović koji je kazao:

– Sajam je garancija da imamo mogućnosti izaći iz krize, da je potencijal Šibenika velik – poručio je gradonačelnik.

Posjetitelji su danas na MOGS-u uživali u besplatnom rižotu od kozica koje je pripremila Sekcija ugostitelja, dok će sutra moći isprobati moslovačke specijalitete Grada Garešnice i Udruženja obrtnika Garešnica. U nedjelju, 25. 11. u 12 sati šibenski ugostitelji ponovno će gostiti posjetitelje i to – besplatnim fažolom.

Podsjetimo, sajam je otvoren do nedjelje od 9 do 19 sati.

Cijelu fotogaleriju sa sajma pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.