FOTO: Par je svakih mjesec dana fotkao svoju njemačku ovčarku, rezultat je presmiješan

Ashley Lewis i Alex Dennison nedavno su postali ponosni vlasnici prekrasnog Njemačkog ovčara Nasre, no, s obzirom da su bili svjesni koliko brzo takva pasmina raste, razvoj svoje ljubimice odlučili su fotografirati svakih mjesec dana.

Na svakoj fotografiji Ashley Nasru drži u naručju, a rezultat su predivne fotografije Nasrinog razvoja od 8 tjedana starog šteneta do 8-mjesečne velike cure.

Par je ovog mjeseca fotografije odlučio objaviti na Reddit-u, a one su vrlo brzo postale dosta popularne te su se počele širiti internetom. Na Imgur-u su tako jako brzo skupile više od 3 milijuna pregleda.

Svaku su fotku snimili na istom mjestu, kako bi naglasili koliko je brzo Nasra rasla

stene

“Jako smo se iznenadili takvom popularnošću fotografija. Nikad nismo očekivali da će ih vidjeti netko izvan našeg kruga prijatelja, a kamoli cijeli svijet”, izjavio je Alex za The Huffington Post.

Ashley je pak rekla kako su htjeli posebno naglasiti koliko brzo Nasra raste, zbog čega su svaku fotografiju snimali na istoj poziciji i u istoj odjeći. “Na prve četiri fotografije lako sam je držala, ali peta je već bila dosta komplicirana. Zadnju smo pak morali snimiti jako brzo”, objasnila je.

izvor:telegram.hr

foto: reddit

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.