FOTO: Poplavljeni uredi i glavni hol OŠ Meterize

Uredi, svjetlarnik te glavni hol osnovne škole Meterize jutros su poplavljeni te se nastava odvija otežano.

Dogradonačelnik Nikica Penđer jutros je obišao školu te je u suradnji s gradskim službama alarmirao glavnog projektanta i izvođača radova kako bi se problem čim prije sanirao.

meterize-skola-poplava1

Kako su na objektu i ranije uočeni nedostaci, posjet izvođača planiran je naredni tjedan s ciljem uklanjanja spornih građevinskih točaka.

Zbog novonastale  situacije očekuje se žurno reagiranje izvođača Cetine  te glavnog projektanta  kako bi se u što kraćem roku  omogućili normalni uvjeti održavanja nastave.

Zbog velike kiše koja je uzrokovala slijevanje kroz krovište problemi su nastali u dječjem vrtiću-jaslicama ‘Tintilinić’ u Ulici kralja Zvonimira. Od sutra, 13. veljače 2014., djeca će biti premještena u dječji vrtić Građa, o čemu će tijekom dana biti obaviješteni njihovi roditelji.

jaslice-tintilinic-poplava

jaslice-tintilinic-poplava1

Na očevid je izišao i inspektor zaštite na radu i obavio inspekcijski nadzor, a obaviještena je i tvrtka ovlaštena za izvođenje radova na sanaciji krovišta.

– Stručni tim dječjeg vrtića će i dalje pratiti situaciju i postupiti prema potrebi – kazala je ravnateljica Gradskih vrtića Šibenik Mladenka Jerkov.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.