FOTO Popularna teen zvijezda Endi rasplesao shopping centar Dalmare

Uoči nove školske godine, trgovački centar Dalmare preplavila je prava Endimanija. Najveći teen pjevač Endi i vodeći šibenski shopping centar nagradili su sve školarce velikim koncertom i nagradnom igrom.

endi1

Početak školske godine nikada nije djelovao veselije malim i velikim Šibenčanima. Za takav scenarij zaslužan je shopping centar Dalmare koji je drugu godinu zaredom poklonio svim školarcima veliki koncert teen zvijezde Endija. Da se radilo o zaista idealnom poklonu za sve mališane dovoljno govori sama atmosfera koja je preplavila vodeći shopping centar u okolici Šibenika.

endi2

“Atom”, “Reci mi nešto o sebi”, “Sve je ok”, “Hajde da ludujemo”, “Da se mene pita” samo su neki od hitova koje su u glas pjevali mnogobrojni školarci na glavnom trgu shopping centra Dalmare.

endi3

Osim što je svojom zaraznom i velikom scenskom energijom Endi rasplesao tisuće svojih obožavatelja, one najsretnije nagradio je poklon bonovima iz trgovine Nike shop, shopping centra Dalmare. Time je šibenski shopping centar zaokružio svoje sveobuhvatne školske pripreme tijekom kojih je nagrađivao i temeljito pripremao velike i male članove obitelji za sretan povratak u školske klupe.

endi4

Jedno je sigurno – školarci su dobili idealnog saveznika – shopping centar Dalmare, mjesto gdje se spaja pravi shopping i zabava.

endi5

endi6

endi7

endi8

FOTO: Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.