FOTO: Rezultati se u SDP-u prate s nestrpljenjem

Nakon što su birališta zatvorila svoja vrata, u stožer SDP-a počeli su pristizati članovi stranke. U stranci su među prvima stigli kandidat za gradonačelnika Ante Županovića te njegovi zamjenici Franko Vidović i Petar Baranović. Ovog puta praćenje prvih neslužbenih rezultata omogućeno je i u prostorijama SDP-a. Podsjetimo, na izborima u nedjelju 19. svibnja mnogi novinari čelništvu stranke prigovorili su što su se zatvorili iza zatvorenih vrata pa mediji nisu mogli od njih doznati prvi rezultate s terena.

zupanovic

stozer SDP-a

SDP 2

Kako sada stvari stoje, situacija će biti tijesna. Zasada se zna kako je za SDP situacija izgubljena u Ražinama gdje su birači većinu glasovala dali protukandidatu dr. Željku Buriću. U SDP-u s posebnim nestrpljenjem prate se rezultati iz gradskih četvrti Baldekin i Vidici, no za prve službene rezultate ipak će trebati pričekati 20,30 sati kada će ih objaviti DIP.

SDP 5

sdp stozer

sdp stozer 1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.