FOTO: Šibenčani se oprostili od ljeta uz Nenu Belana

Koncertom Nene Belana sinoć u Docu Šibenik se polako počeo opraštati od ljeta. Belanov koncert bio je posljednji u nizu šarolikih nastupa u kojima su Šibenčani imali prilike uživati na ljetnoj pozornici u Docu u sklopu kulturno-zabavnog programa ‘Grad je pozornica’. Bilo je to stvarno bogato ljeto koje je otpočelo otvaranjem pozornice na tvrđavi sv. Mihovil, nastavilo se festivalima, svirkama na nekoliko gradskih pozornica, stoga se može kazati kako je program ponudio za svakog po nešto.

neno_belan_dolac2

A kako staviti točku na ‘i’ jednog uspješnog ljeta, nego u goste pozvati miljenika šibenske publike u kojem uživa i mlado i staro, zaljubljeni parovi i samci. Belan je izveo sinoć svoje brojne pjesme kao što su ‘Bambina’, ‘Divojka sa juga’, ‘Srce od leda’, ‘Galeb’, a dvoiposatni koncert zaključio je hitom kojeg je napravio u suradnji s Massimom Savićem i to upravo u Šibeniku, na pozornici Dalmatinske šansone, ‘Zar više nema nas’.

Djelić koncertne atmosfere donosimo u fotografijama Denisa Periše.

neno_belan_dolac3

neno_belan_dolac8

neno_belan_dolac7

neno_belan_dolac6

neno_belan-dolac

neno_belan_dolac4

neno_belan_dolac1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.