FOTO: Šibenčanka na zagrebačkoj špici!

I ove rijetke zrake sunca usrećile su me i natjerale da se osjećam kao doma. Imala sam priliku prošetati gradom, vidjeti što se nosi ulicama Zagreba, te koliko ljudi ovdje brine o svome stilu. Za tu  priliku i sama sam nabacala neke od svojih modnih kombinacija i zaista se prepustila uživanju.

moda4

Prvo što se dalo zamjetiti, da ima jako puno stylish ljudi! Dečki su zaista dobro odjeveni i samouvjereni, a cure pak  totalno sređene za špicu, neovisno o kojem se stilu radilo. Neke čak izgledaju  kao da idu na večernji izlazak što je po meni možda malo previše. Ono što mi se sviđa je da  nema puno pravila, svi vole eksperimentirati, oblače se onako kako se osjećaju, a to opet na neki način izgleda fantastično.

moda2

moda1

moda3

Jako puno detalja imaju na sebi i time razbijaju klasiku i postaju jedinstveni. Trenutno najviše vladaju raznovrsni kaputići, na moderan i urban stil odijevanja. Iako proviri koja zraka sunca, još uvijek je hladno i kaputići su it komadi. Povratkom u naš grad, donijela sam dašak modnog kutka sa zagrebačke špice barem u fotografijama. Uživajte, i do nekog drugog puta ohrabrite se i vi u stylish izdanju za našu šibensku špicu i “klik klik klik”!

Piše: Maria Kiara Matić www.facebook.com bbfashionblog

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.