FOTO: Šibenik u kadru hrvatskih fotografa

Fotografska manifestacija ‘Šibenik u kadru’ , drugu godinu za redom okupiti će fotografe iz cijele Hrvatske. Začetnik ove manifestacije je Željko Krnčević član Foto kluba Šibenik.

-U nedjelju, 9. lipnja planiramo napraviti 2. fotografsko druženje Šibenik u kadru. Kako smo predvidjeli, okupili bismo se u Šibeniku, izljubili, ispozdravljali, popili kavicu, a onda bi se po gradu raširili u grupe-otkriva organizator.

krnčević

Fotografi će imati zanimljive zadatke i modele za fotografiranje, a najbolje fotografije možda će se naći i na izložbi.

-Kako sada stvari stoje kao modeli bi nam bili dečki iz Gradske straže, te po svoj prilici cure u replikama srednjovjekovnih odora. Uz nas je i ove godine TZ Šibenik i Grad Šibenik. Još se moramo dogovoriti za odabir fotografija, ali u svakom slučaju objavljivat ćemo ih na Facebook stranici, a vjerojatno izabrane razvit i napravit izložbu-kazao je Krnčević.

A nakon fotografiranja, svi sudionici zaputit će se na jedno od seoskih gospodarstava, gdje će nastaviti druženje uz dobar zalogaj i zabavu bez objektiva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.