FOTO: Šibenska novinarka Franka Gulin u Kini intervjuirala zvijezde NBA lige

Šibenska novinarka Franka Gulin, koja svoj zanat već više od godini dana brusi u dalekoj Kini, ovih je dana imala nezaboravno iskustvo. Franka je, naime, u sklopu novinarskog zadatka na hrvatsko-kineskom radiju u Pekingu imala priliku prisustvovati utakmici NBA zvijezda, poput Kevina Garnetta, Brook Lopeza, Joe Johnsona, Deron Williamsa te DemMarcusa Cousinsa..

franka_nets

U sklopu NBA Global Games 2014. u kinesku prijestolnicu su, naime, doputovali NBA velikani, odnosno košarkaši Brooklyn Netsa i Sacramento Kingsa, a mlada šibenska novinarka dobila je priliku intervjuirati bosanskohercegovačkog košarka Mirzu Teletovića i hrvatsku NBA zvijezdu Bojana Bogdanovića.

franka-kina2

U intervjuu s Teletovićem i Bogdanovićem  Franka je doznala razlike između europske i NBA lige, što američku ligu čini drukčijom i privlačnijom od drugih te koliko je kineska liga prepoznata na globalnoj razini. Što su joj NBA zvijezde rekle pročitajte OVDJE.

franka_kina1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.