FOTO: Šibenski rotarijanci donirali 10 tisuća kuna gradskim vrtićima

Rotary club Šibenik uručio je jutros u dječjem vrtiću ‘Kućica’ na Baldekinu 10 tisuća kuna vrijednu donaciju u didaktičkim igračkama za sve dječje vrtiće u gradu.

– Svake godine dobivamo donacije za sv. Nikolu, ali zadnjih pet godina one su bile više simbolične, čisti znak pažnje. Tako da nam je ovih 10 tisuća kuna u igračkama i drugim potrepštinama i više nego dobro došlo. Puno će značiti i djeci, na tim igračkama razvijaju i svoje radne navike, na njima se i igraju, i uče i rade- rekla je ravnateljica Gradskih vrtića Mladenka Jerkov.

vrtic donacija roman

U ime Rotary cluba Šibenik donaciju je uručio predsjednik šibenskih rotarijanaca Tonči Lučev.

jerkov tonci lucev

– Svake godine prikupljamo sredstva i doniramo potrebne stvari, a ove godine nam su za oko zapeli dječji vrtići, tj. nedostatak materijala u pojedinima. Nismo napamet kupovali te igračke, već smo prije pitali što vrtićima sve treba. Poslali su nam predračun, mi smo sve to kupili, i evo, danas i donirali- rekao je Tonči Lučev.

Mališani su im se odužili za donaciju prigodnom predstavom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.