FOTO: Šibenski studenti u Sarajevu sudjelovali na seminaru o PR-u

Na prijedlog i organizaciju Studentskog zbora, a uz podršku Veleučilišta putem sredstava iz programskih ugovora, devet studenata je sudjelovalo na dvodnevnom seminaru PR Arena u Sarajevu koji je imao za cilj prenijeti studentima praktična znanja i iskustva iz područja PR-a.

studenti_veleuciliste2

Predavači su došli iz Ujedinjenog Kraljevstva, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske, a mjesto održavanje je bio hotel Hollywood u Sarajevu tijekom vikenda 18.-19.11.2014. Seminar je organizirala agencija za komunikacijski menadžment Apriori komunikacije koja ima svoje urede u Zagrebu te Mostaru.

studenti_veleuciliste3

Predavanja su bile iznimne kvalitete te je svaki predavač ostvario izvrstan kontakt s publikom. Studenti sa kolegija „Marketinško komuniciranje“ specijalističkog diplomskog studija menadžmenta će imati za zadaću prenijeti stečena znanja svojim kolegama tijekom seminarske nastave, dok će prisutni članovi Studentskog zbora iskoristiti stečena znanja u organizaciji svojih događaja. Predsjednik Studentskog zbora Matija Blaće je dobio i nagradu za svoje kvalitetno sudjelovanje u diskusijama iza predavanja. Uz to, uspostavljen je dobar kontakt sa organizatorima te su održani inicijalni razgovori o održavanju ovog međunarodnog događaja u Šibeniku u budućnosti.

studenti_veleuciliste

Studenti koji su dobili priliku sudjelovati se zahvaljuju upravi VUŠ-a te nositeljici kolegija Jeleni Šišari, univ. spec. oec., pred. na podršci ovakvim projektima, koji obogaćuju nastavu te pomažu nacionalnoj i međunarodnoj prepoznatljivosti kvalitete Veleučilišta u Šibeniku te time i samog grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.