FOTO: Šime Kraljević rekonekcijom pomaže sebi, ali i drugima

Šibenčaninu Šimi Kraljeviću prije osamnaest godina život se pretvorio u pravu noćnu moru. Bolest je napredovala, liječnici nisu znali što se sa Šiminim zdravljem događa. Kako nam je ispričao, jedan dan si zdrav, noge ti malo trne, no pomisliš mlad sam to je samo umor. Nakon brojnih liječničkih pregleda, tableta i terapija njegovo stanje nije se promijenilo, išlo je sve na gore. S vremenom se odlasci u šibensku luku, gdje je radio kao mehaničar, nisu bili mogući. Ponekad bi mu se noge same oduzele, ponekada bi trnule da nije mogao ulicom ni makac napraviti. Doktori su i dalje bili nemoćni, Šime više nije bio sposoban za rad i morao je u prijevremenu mirovinu. Život mu se preokrenuo naglavačke, iako i sam nije bio upoznat s alternativnim načinima liječenja, na nagovor majke, odlazi na različite tretmane. Nakon nekih bilo bi mu bolje, no sve je to bilo privremeno. Jednoga dana odlučio je otići u Split i probati nešto novo. Rekonekcija je bio njegov idući korak k izlječenju i čini se kako se ovoga puta Šimi posrećilo.

sime kraljevic5

-Zadnjih 10 godina su mi bile prilično neizdržive, a oduzetost noga sve veća do te mjere da ih ne bi danima osjećao, a ni mogao hodati. Nakon godina mučenja po doktorima i ne izlaznih situacija, ovo je bilo pravo osvježenje. Doktori su digli ruke od mog slučaja, odlučio sam se pokušati sve, jer u trenutku bolesti, ozdravljenje je jedini cilj u životu. Nakon tretmana, nestali su grčevi u nogama, žarenje koje sam osjećao u donjem dijelu tijela , stao sam na noge. Napokon sam mogao podići svojeg sina u naručje i prošetati s njim po gradu, to mi je u tom trenutku bilo dovoljno-kazao nam je Šime.

LIJEČI SEBE, ALI I DRUGE

sime kraljevic7

Konačno je Šime pronašao nešto što će ga trajno ozdraviti. Prije dvije godine Šime je odlučio pomagati i drugima. Rekonekcija liječi sebe, ali i druge.

-Napravio sam osobnu rekonekciju, tretman traje duže nego obični i radi se u dva dana. Kada sam je napravio, osjetio sam da mogu pomoći drugima. Probao sam na svojim ukućanima, rodbini i prijateljima, djelovalo je. Odlučio sam otići na seminar i naučiti nešto više o tome, kako bi mogao i drugima pomagati. Krenuo sam  u Ljubljanu, gdje je osnivač Eric Pearl održao seminar. Završio sam treći stupanj te tako postao praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije.

Rekonektivnim iscjeljivanjem  postiže se balans na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini. Tretman traje od pola sata do 40 minuta. Preporuka je da to budu 3 seanse u mjesec dana. Osim Rekonektivnog iscjeljivanja postoji i Rekonekcija. To je ponovno povezivanje meridijana u tijelu s elektromagnetskim i drugim energetskim linijama koje poput rešetke okružuju Zemlju, a protežu se i dalje u Svemir. To je dakle ulaženje u novu, višu povezanost sa samim sobom i Univerzumom. Zbog dubokog i novog sklada, koji su osjetili nakon Rekonekcije, mnogima se život temeljito promijenio. Osobna se rekonekcija radi u dvije seanse u dva dana, dakle unutar 48 sati.

LAIČKI REČENO

sime kraljevic2

-Najbolje da kažem tako da me svi mogu razumjeti, ova vrsta terapije ne liječi, već stavlja tijelo u balans. Energija sama radi posao i pronalazi postojeći problem. Za tretman je potrebno biti opušten ne misliti na ništa i ne očekivati ništa nego se samo prepustiti iscjeljujućim frekvencijama. Postoje osobe kojima ne pomaže ova vrsta alternativnog liječenja. Moja učinkovitost je 90 %, svega  do pet osobe nisam mogao doprijeti.

Šime Kraljević danas pomaže mnogima, kako kaže uživa u tome, jer se i sam našao u vrtlogu zdravstvenih problema iz kojih nikako nije pronalazio spas.

sime kraljevic8

-Moja supruga je također imala zdravstvenih problema, rak limfnih čvorova izgledao je neizlječivo. Napravili smo nekoliko tretmana, kao i osobnu rekonekciju i njezino stanje se poboljšalo, danas nakon i nakon osam mjeseci njezin zdravstveni karton je više nego dobar. Nedavno, sam radio s jednom osamnaestogodišnjakinjom iz Zagreba, dečko ju je dovelo zbog srčanih problema. Srce joj je preskakalo i ubrzavao bi joj se puls, tablete i terapije doktora nisu joj pomagale. Prošla su tri mjeseca od našeg susreta i djevojčino stanje je super, još ni jednom nije imala prijašnje probleme. Često mi mladi dolaze s problemom migrena, učestalih bolova u različitim predjelima tijela, okoštanjima, za sada sam samo dobio odlične povratne informacije.

Šime Kraljević, u svojem životopisu nosi zanimljivu priču ozdravljenja, na naš nagovor, skromni Šibenčanin , odlučio je u javnosti progovoriti o svojim vještinama. Cilj mu je pomoći drugima, a kako navodi dostupan je za sva pitanja 24 sata dnevno.

sime kraljevic1

-Pošto meni niko nije mogao pomoći, a trpio sam strašne bolove, ja sam sad najsretniji čovjek što imam dar da pomažem drugima. Dostupan sam tokom cijelog dana, možete me pronaći na Facebook stranici ‘Rekonekcija Šibenik’. Volio bi da ova metoda postane popularnija u Šibeniku, kao što je primjerice u susjednim nam županijama, savjetovao bi svakome da proba, tek onda će većina povjerovati u moje riječi. Narodu je više dosta lažnih priča i obećanja, tako da razumijem kada ne vjeruju u alternativne metode. Pokušat ću u dogledno vrijeme napraviti seminar i prezentaciju u Šibeniku, pa se nadam da će barem na prezentaciji ove alternativne i uspješne metode biti zainteresiranih- priča Šime.

Ukoliko želite isprobati ovaj način liječenja ili vas samo zanima nešto više od navedeog u članku, Šime Kraljević kao što je i kazao, dostupan je 24 sata dnevno za vas. Pronađite ga na FB stranici: Rekonekcija Sibenik ili kontaktirajte putem mobitela: 0915264862

Više u novom broju Šibenskog tjednika

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.