FOTO: Studentske večeri u Makari klubu zasjale punim sjajem

Sinoć je u Makari clubu na plaži Banj održana treća po redu studentska večer, na kojoj se pjevalo i plesalo do ranih jutarnjih sati.

Da su studenti prepoznali mjesto krojeno po njihovoj mjeri, vidljivo je iz odličnog odaziva.

Naime, Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku, zajedno s Makari clubom, zajedno kreira raznolik i bogat program iz tjedna u tjedan, osluškujući želje, potrebe i mogućnosti studenata.

Na trećoj studentskoj večeri održao se Karaoke show, a svjedočili smo da se jedva moglo doći do mikrofona koji je neprestano bio u rukama raspjevanih studenata.

Već za sljedeći četvrtak najavljena je Orijentalna večer pod nazivom Dogus welcome, na kojoj će prisustvovati i menadžment Dogus grupe čiju edukaciju u Turskoj pohađa priličan broj studenata  Veleučilišta u Šibeniku, pripremajući se za buduće radno mjesto.
Tom prigodom nastupit će prekrasna plesačica Polina Mytko koja će u bogatim kostimima izvesti plesni performance, a u prostoru će se naći pokoja nargila, te će zasvirati  i orijentalni melos.

Popularna ovogodišnja brucošijada, odnosno Vušijada, održat će se 06/11 u Makari clubu, a glazbeno će je upriličiti Diktatori + gost Neno Belan.

Pogledajte fotogaleriju Studentskih večeri:

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”118407335@N05″ sid=”72157648806273142″ imgl=”fancybox” style=”gallery” row=”10″ grwidth=”1100″ grheight=”600″ size=”800″ num=”10″ shadow=”1″ border=”0″ highlight=”0″ curve=”1″ align=”center” max=”98″ nocredit=”1″]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.