FOTO: Studijski posjet uspješnim poslovnim zonama

U okviru projekta „Malo poduzetništvo – velike mogućnosti“, financiranog sredstvima Europske unije, u Šibeniku su danas boravili predstavnici  Brodsko-posavske županije  i  Razvojne agencije Brodsko-posavske županije. Cilj projekta je poticanje zapošljavanja u poduzetništvu kroz edukacije o samozapošljavanju, unaprjeđenje poduzetničkih znanja i vještina te jačanje kapaciteta donositelja odluka u području poslovnog razvoja.

posjet2-

Izaslanstvo je posjetilo šibensku Gospodarsku zonu Podi koja je poslužila kao ogledni primjer zone  od županijskog značaja koja predstavlja izuzetan potencijal u razvoju regije.

Gostima iz Brodsko-posavske županije dobrodošlicu je poželio i gradonačelnik Željko Burić kazavši kako zona Podi ima vrlo važno mjesto u ukupnom razvoju gospodarstva te može osigurati uvjete poslovanja za brojne sadržaje i poduzetničke inicijative na koje može odgovoriti s dovoljno prostornog i infrastrukturnog kapaciteta.

posjet-

Gradonačelnik Željko Burić zajedno s gostima iz Brodsko-posavske županije razgledao je proizvodni pogon Zagreb Montaža Grupe, specijalizirane za proizvodnju lakih i teških čeličnih konstrukcija, koji se u gospodarskoj zoni  Podi prostire na površini od 15 000 m2.

posjet3-

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.