FOTO: ŠUM-ovci s Emmyjevkom Ashley Colburn snimali šibenske legende

Dramska radionica udruge ŠUM realizirala je zanimljiv filmski projekt. Na poziv Turističke zajednice Šibeniku, u suradnji s produkcijskom kućom Dhar Media i TouristarTV 26.i 27. lipnja snimali su legende o Šibeniku. Snimanje se odvijalo na području Šibenika, Skradina i NP Krka.

Inače, Dhar Media i TouristarTV nositelji su projekta Discover Croatia koji za cilj ima promociju Hrvatske, s tim da se sva promocija odvija kroz online kanale.

legendeošibeniku2

Na snimanju je sudjelovala i Ashley Colburn, Emmyem nagrađena novinarka za film ‘WOW! Croatia’. – Uz Ashley sudjelovalo je i šest novinara i poznatih blogera, među kojima su Johana Hogarth, Paul Bradbury, Mike Siegel i Igor Tomljenović – kaže nam Martina Martin Lemac, voditeljica radionice.

legendeošibeniku11

Snimljeno je ukupno sedam legendi na različitim lokacijama. Legenda o vješticama snimana je na tvrđavi sv. Nikole, legenda o Johnnyu u restoranu Peškarija, ukazanje Gospe na brdu Debeljak, Uzdah kula snimana je u NP Krka i na otočiću Visovcu, Nakića svatovi u blizini Drniša, a Martina jama snimana je u blizini Skradina.

legendeošibeniku3

legendeošibeniku6

Glumci dramske radionice koji su sudjelovali u snimanju legendi su Marijana Pivčević, Anamarija Vranjić, Marcela Prekpalaj,Vedran Milovac, Ana Bebić, Franko Kapiteli, Karlo Milović i Martina Martin Lemac. Na snimanju su u svojstvu vodiča i prevoditelja bili Vanja Dadić i Stjepan Gundić.

legendeošibeniku17

Voditeljica radionice Martina Martin Lemac rekla nam je kako su se na snimanju sjajno zabavili, a legende će svjetlo dana ugledati 1. siječnja 2015.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.