FOTO: Tradicionalni ‘Novogodišnji koncert’ šibenskih glazbara posvećen velikom Arsenu

Večeras je Šibenska narodna glazba održala svoj tradicionalni Novogodišnji koncert u HNK u Šibeniku. Šibenski glazbari su ovaj koncert posvetili velikom kantautoru Arsenu Dediću i to je njihov prvi koncert u Šibeniku nakon njegove smrti. Glazbeni program su započeli glazbenom podlogom iz serije ‘U registraturi’ autora Arsena Dedića, a veliko oduševljene publike izazvao je nastup Vlađe Nalisa koji je izveo Arsenovu ‘O, mladosti’.

_MG_8039

_MG_8040

_MG_8049

_MG_8050

IMG_8056

 

 

Nastupu Šibenske narodne glazbe pridružili su se još neki šibenski pjevači i pjevačice, pa je publika tako pozdravila pljeskom Voju Markovića koji je izveo pjesmu ‘ Beautiful Maria Of My Soul’. Vojo je u duetu s Dragicom Gulin izveo i pjesmu ‘Something stupid’, a veliki pljesak su zaslužile i Rebeka Rušin, Mateja Šaneta Skračić i Tea Slavica za pjesmu ‘Mourning into dancing’.

IMG_8078

IMG_8067

IMG_8076

Glazbari su od gradonačelnika dobili donaciju za kupnju novog instrumenta, a večeras su još jednom dokazali da su nešto što Šibenik treba cijeniti

IMG_8062

IMG_8083

IMG_8084

_MG_8038

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.