FOTO: Trka tovarov: Robben je najbrži i na četiri noge, Nizozemci s trona svrgnuli Bosance

Ekipa Nizozemske je novi prvak svijeta u trkama tovarov, zaslužili su to jučer u Tisnom na trkalištu na Rudini, s magarcem Robbenom i ‘džokejkom’ Fabienom.

magarci999

Fabiene kući u Nizozemskoj već dugo jaše konje, pa joj prelazak s konja na magarca nije teško pao, odlično se snašla. Završila je utrku dok je drugim ekipama ostalo još dva kruga. Dakle, superiorna pobjeda, a magarac Robben pokazao se boljim od imenjaka mu iz nogometne reprezentacije, on je u Brazilu bio tek treći.

magarci444

Druga je bila ekipa, ni manje ni više, nego iz Iraka. Treći su bili Francuzi. Prošlogodišnji pobjednici iz Bosne i Hercegovine završili su negdje, zapravo ni ne znamo točno na kojem mjestu. Ali, kako se ono kaže, samo pobjednici se broje, a Mića i Miško su otišli u ropotarnicu magareće povijesti.

magarci111111

Na kraju su se svi skupa zabavili u Giuliana. Organizatori najavljuju još bolju trku i feštu dogodine, na istom mjestu u isto vrijeme.

magarci1000

magarci777

magarci666

magarci222

magarci12222

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.