FOTO: Drama na Dobriću: Inspektori u stanu pronašli 20-ak mačaka zbog kojih se širio smrad

Upravo sada, na Dobriću traje intervencija veterinarske inspekcije i zaposlenika tvrtke As eko koji su izašli na teren po dojavi nekolicine građana. Naime, susjedi su se žalili na nepodnošljivi smrad koji je dolazio iz gospođinog stana.

dobric macke8

dobric macke1

dobric macke4

Kako nam je kazala vidno iznervirana vlasnica, ona se željela brinuti o mačkama koje je godinama udomljavala kako bi im spasila život, a sada joj ih oni žele oduzeti i usmrtiti.

dobric macke5

dobric macke9

Potražili smo mišljenje direktora tvrtke As eko, Damira Vrvila koji nam je kazao kako su njihovi djelatnici izašli na intervenciju na poziv veterinarske službe koji su dobili dojavu građana.

dobric macke3

-Prolaznici, a pogotovo susjedi više nisu mogli podnijeti nepodnošljivi smrad koji je dolazio iz njezinog ulaza. Kao što ste imali priliku vidjeti, stan kao i mačke nisu održavane, pa smo zbog sigurnosti ostalih sugrađana morali nešto poduzeti. Što će biti s mačkama, utvrdit će veterinarska inspekcija nakon što ih pregledaju, ukoliko budu bolesne nažalost bit će eutanazirane-kazao nam je Vrvilo.

dobric macke2

Kako smo neslužbeno doznali u stanu je bilo preko 26 mačaka .

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.