FOTO: U zaleđu Šibenika snježne pahuljice

U Zagori je, očekivano, pao prvi ovogodišnji snijeg no male količine su se zadržale na tlu. Fotografije su  slali čitatelji, koji su zabilježili prve ovogodišnje pahuljice. Sniježi u Kninu, Oklaju, Ružiću, Drnišu, Miljevačkim Bogatićima, skradinskom zaleđu, Vodicama, Bratiškovcima, Piramatovcim, Danilu, Sovlje…

snjegovic-

DANILO

danilo-snijeg

SOVLJE

sovlje-snijeg

KNIN

knin-snijeg-

knin-snijeg

ruzic-radio-drnis-snijeg

MILJEVAČKI BOGATIĆI

miljevacki-bogatici-snijeg

miljevacki-bogatici-snijeg-1

SKRADIN

skradinsko-zalede-snijeg-1

skradinsko-zalede-snijeg

U Bratiškovcima, gdje je smješten Centar Roman Obitelj tokom dana napadalo je nekoliko centimetara snijeg. Vrijednim djelatnicima nije preostalo ništa drugo nego uzeti lopate u ruku i očistiti snježne nanose ispred u svog dvorišta.

roman-obitelj-snijeg

roman-obitelj-snijeg-bratiskovci

U snježnom prekrivaču uživaju i stanovnici Piramatovaca koji su nam poslali i svoje fotografije.

piramatovci-snijeg

ptica-piramatovci-snijeg

U Vodicama se snijeg polako zadržava na tlu, ali i na autima.

vodice-snijeg

Snijeg je jutros zatekao i Čistu Veliku, bilo ga je u sličnim količinama kao i u drugim mjestima Dalmatinske zagore, no zbog kiše koja je uslijedila, snježni pokrivač se otopio. Prije pola sata vratile su se pahulje i to u većim količinama.

cista-velika-snijeg-22

Na obali oborine su na granici kiše i snijega. Naši čitatelji javljaju nam kako su primijetili susnježicu u nekim dijelovima grada.

rogoznica-snijeg

Temperature su jako niske. Snijeg je izgledniji na dijelovima obale gdje će i bura biti jača. Prestanak oborina očekuje se u kasnim večernjim satima.

FOTO: Šibenik Meteo/ Radio Drniš

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.