FOTO VIJEST: ‘Inovativno’ postavljeni kabel u staroj gradskoj jezgri

Stanarka Pekarske ulice u samom centru Šibenika pozvala nas je da ovjekovječimo, kako kaže, ‘inovativno’ postavljen telekomunikacijski kabel u staroj gradskoj jezgri.  Gospođa koja je željela ostati anonimna ispričala nam je kako su djelatnici telekomunikacijske tvrtke nakaradni kabel jučer postavili.

-Ovo je prestrašno, vjerojatno su željeli uštedjeti koji centimetar žice pa su ga ovako položili tik uz stari portal kojeg ljeti turisti stalno fotografiraju. I prostim okom vidi se da se mogao drugačije postaviti,  da baš ne bode oči – smatra. Budući da već godinama živi u staroj šibenskoj jezgri, kaže, navikla je na snopove električnih kablova ispod svog prozora.

-Svaki put kad tresem deku zapitam se hoće li mi to biti posljednji put – našalila se.  Ipak, primjedba joj je svakako na mjestu budući da smo prošle godine u svibnju  svjedočili požaru na vanjskim strujnim instalacijama u staroj jezgri kada se nakratko ponovno otvorio dugogodišnji gradski problem neuglednih i opasnih kablova koji Šibenčanima i njihovim gostima vise nad glavama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.