FOTO: ZAVIRITE NA SUPERUHO: U bivšem TEF-u postavljena mala i velika pozornica, otvoren i kamp, čeka se nedjelja

Zahuktali su se radovi na uređenju lokacije festivala SuperUha, na prostoru bivšeg TEF-a, tik uz more postavljena je velika, centralna pozornica, a radnici upravo slažu i drugu, manju. Jutros je otvoren i kamp festivala, u njemu se već smjestilo 25 ljudi, a festival počinje tek za dva dana.

super444

Na ulazu u kamp pomoći će vam simpatične volonterke, baš kao što su pomogle i gradonačelniku Šibenika Željku Buriću, kojeg smo uhvatili u obilasku lokacije, u društvu Mate Škugora, pokretača i direktora festivala.

super333

– Ovo izgleda izvrsno, jako sam zadovoljan, ovaj će festival Šibeniku otvoriti nove perspektive, lokacija je prekrasna- rekao je gradonačelnik, a Mate je kratko prokomentirao kako sve ide po planu.

super888

Počeli su dolaziti i kamioni s opremom izvođača, naišli smo na tri kamiona s roadijima Nationala, koji već večeras nastupaju na tvrđavi sv. Mihovila.

super222

Uglavnom, pozornica izgleda izvrsno, ambijent je pomalo industrijski, ali more, i to vrlo čisto, na svega par metara od pozornice podignut će dojam do neslućenih visina.

super666

super111

super999

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.