FOTO: Završen ovogodišnji Garden Festival

Završeno je 9. izdanje The Garden Festivala, glazbenog raja koji se smjestio na lokaciji The Garden Tisno od 2. – 9. srpnja. Gotovo 2500 ljudi iz 36 zemalja svijeta posjetilo je ovogodišnje izdanje, a među posjetiteljima se našlo i onih iz Japana, Australije, preko Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, do SAD-a, a svi su uživali na idiličnoj dalmatinskoj obali ujedinjeni u tjedan dana odlične glazbe i zabave pod suncem i zvijezdama.

garden1

U 8 dana održavanja festival je ugostio više od 150 izvođača na 3 pozornice, terasi restorana na festivalskom prostoru, 2 zabave na brodovima, klubu na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu, ali i u The Garden Zadar baru. Među izvođačima se svakako ističe nastup sjajnog Theo Parrisha koji je nastupio s bendom, nakon friško objavljenih albuma na festivalu su nastupili su Martyn i Copeland, zatim Kink, Maxxi Soundsystem, Crazy P,  domaće snage Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero, CFSN Djs, za zvučnu kulisu na novom prostoru The Terazza bio je zadužen jedan od izvornih kreatora Garden zvuka Ole Smokey s gostima.

garden4

Osnivač The Garden Festivala, Nick Colgan, istaknuo je da se nakon još jednog sjajnog tjedna zabave okupane suncem vesele jubilarnom 10. izdanju The Garden Festivala, predvodnika festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, te najavio je da planiraju mnoga iznenađenja.

garden2

Važnost festivala naglasila je i činjenica da je otvorenju prisustvovao Veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj David Slinn, do su Ivan Klarin, načelnik općine Tisno, te Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Tisno, istaknuli važnost The Garden Festivala za lokalni turizam jer su smještajni kapaciteti puni, a Tisno je prepoznato u svijetu.

garden3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.