FOTO/VIDEO: Mališani iz vrtića ‘Brat Sunce’ zapjevali s gradonačelnikom uskrsne pjesme

Dječji vrtić ‘Brat Sunce’ ugostio je danas u svojim prostorijama gradonačelnika Željka Burića i njegovog zamjenika Nikicu Penđera  te ostale izaslanike grada. Mališani i njihove odgajateljice pripremili su i prigodni program povodom uskrsnih blagdana te su pjesmom i poklonima razveselili gradske vlasti.

dv brat sunce uskrs6

 

dv brat sunce uskrs4

Gradonačelnik Burić djeci i tetama zaželio je sretne blagdane, ali i pohvalio njihov trud i gostoprimstvo.

-Prvo vam moram kazati kako imate prekrasan vrtić i hvala što ste nas ovako srdačno primili. Vama i vašim obiteljima želim sve najbolje povodom Uskrsa, budite i dalje tako dobri, slušajte svoje tete, roditelje, kad krenete u školu marljivo učite i završite svoja zanimanja kako bi bili sretni u životu. Hvala vam na poklonima i pjesmama kojima ste nas veoma razveselili-poručio je gradonačelnik mališanima.

dv brat sunce uskrs3

dv brat sunce uskrs5

Gradonačelnik i njegovi ‘prijatelji’, kako su ih djeca simpatično nazvali, od mališana su dobili uskrsne košarice i jaja koja su sami izradili. Ni gradonačelnik nije došao u posjet praznih ruku, na poklon je donio slatkiše koje su mališani s nestrpljenjem dočekali.

dv brat sunce uskrs1

-Izrađivali smo jaja i košarice koje smo bojali u različite boje, najviše je bilo zelenih, crvenih i plavih jaja. Izrađivali smo i piliće, koke i zečiće-pohvalili su nam se mališani, a Jakov nam je otkrio kako su na poklon dobili nojevo jaje koje je najveće, jedino je od nojevog veće dinosaurevo.

dv brat sunce uskrs7

Kako su mališani iz Dječjeg vrtića ‘Brat Sunce’ otpjevali pjesme i obilježili uskrsne blagdane, pogledajte i u video zapisu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YffP1yZNga4[/youtube]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.