Funcuti demantirali policiju: Napadači nisu naši članovi

Šibenski Funcuti poslali su nam priopćenje u kojem se u potpunosti ograđuju od incidenta u kojem je jedan mladić premlaćen na Šubićevcu. Kako kažu, uhićene osobe nisu njihovi članovi i strogo osuđuju taj barbarski čin te suosjećaju s premlaćenim mladićem i njegovom obitelji.

Podsjetimo, policija je jučer izvijestila kako je kazneno prijavila četiri osobe zbog napada na maloljetnika koji je tom prilikom teško ozlijeđen, a napadače je okarakterizirala kao pripadnike domaće navijačke skupine.
Također demantiraju glasine da su poticani od nekih političkih opcija, te poručuju svim političarima:’ Mi nismo dio vaše igre, te ne smijete na nama pokušati ostvariti jeftine političke bodove.’

Šibenski Funcuti napominju kako su uvijek bili na raspolaganju svim političarima koji odlučuju o šibenskom sportu ili imaju ambicije odlučivati. Uvijek su, kako kažu, isticali da neće nikome, nikada dati bilo kakvu političku podršku.

– Nas politika ne zanima, a političare treba biti sram ako nas pokušaju iskoristiti za svoje sebične interese.Naša jedina stranka je grad ŠIBENIK i domovina Hrvatska, stoga obustavljamo sve daljnje akcije do završetka izbora da nas se više ne bi dovodilo u kontekst bilo koje političke opcije.Unaprijed se ograđujemo od svih mogućih pojedinačnih ispada i izgreda – poručuju Šibenski Funcuti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.