Funcuti poručili političarima: Odj…. od nas!

Na Facebook stranici ‘Šibenik GORI’, iza koje stoje pojedini pripadnici Šibenskih Funcuta, ne gledaju blagonaklono na današnje obraćanje javnosti šibenskog gradonačelnika Ante Županovića koji ih je pozvao na sutrašnji miran prosvjed. Naime, putem spomenute stranice Funcuti već danima poručuju političarima i političkim strankama da oni nisu sredstvo putem kojih će se prikupljati politički poeni.

-Nismo ni livo ni desno mi smo FUNCUTI , samo su funcuti krvarili za klub a vi ste gospodo gledali svoje interese – napisali su na Facebook stranici u četvrtak nakon što je predsjednik NK Šibenik Goran Pauk  kazao kako ‘nezadovoljstvo ne bi trebali usmjeriti prema ljudima koji krvare za klub’. Sličnu poruku odaslali su i danas nakon gradonačelnikove konferencije za medije:

-Gradonačelniče zašto ste protekle 4 godine šutjeli o stanju u NK ŠIBENIKU a sad ste odjednom glasni , FUNCUTI nisu sredstvo za dobivanje političkih bodova .Zato jasno i glasno kažemo svim strankama ODJ…. OD FUNCUTA – poručili su.

sibenik gori

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.