Glasovali kandidati za gradonačelnike i župane

Svoj glas na lokalnim izborima dali su danas i kandidati za gradonačelnike grada Šibenika te kandidati za župane. Dr. Željko Burić, kandidat za gradonačelnika Šibenika koalicije HDZ-HSS-HČSP-HSP AS jutros je pristupio glasovanju na biračkom mjestu u osnovnoj školi Tina Ujevića, izvijestili su iz njegovog izbornog stožera.

b2+

b1+
Kandidat za zamjenika gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta glasovao je na biračkom mjestu u dječjem vrtiću Građa, a drugi kandidat za dogradonačelnika HDZ-ove koalicije Nikica Penđer glasovao je na biračkom mjestu u područnoj osnovnoj školi u Ražinama.
Jutros oko 9,30 sati glasovao je i gradonačelnik Šibenika u borbi za još jedan mandat Ante Županović, a nešto kasnije i njegovi zamjenici Franko Vidović i Petar Baranović.

Glasovali su i kandidati nezavisne udruge Loza, Ivica Ledenko kandidat za šibensko-kninskog župana te Ante Ivas kandidat za vodičkog gradonačelnika.

ivica ledenko

ivas vodice

Građansku dužnost obavio je i kandidat Hrvatskih laburista- Stranke rada za šibenskog gradonačelnika Slaven Jakelić te njegov protukandidat iz HSP-a Jurica Burazer.

slaven jakelić

jurica burazer

Još jutros izborima su pristupili Goran Pauk koji trči po svoj novi mandat na čelu Županije te Anita Bara kandidatkinja koalicije SDP-HNS-HSLS-HSU za županicu.

Pauk

Bara

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.