Gledajte ‘Otok ljubavi’ u CineStaru i postanite filmski kritičar

Novi filmski naslov bosanskohercegovačke redateljice Jasmile Žbanić ‘Otok ljubavi’ stigao je i u šibenski CineStar gdje je na repertoaru svaki dan. I ne samo to da možete pogledati film koji polako osvaja filmske festivale, već možete sudjelovati i u nagradnoj igri ‘Postani i ti filmski kritičar u CineStaru’.

Više o nagradnoj igri i uvjetima sudjelovanje možete pročitati ovdje.

NAJJAČI U ISTOČNOJ EUROPI

Jasmila Žbanić uz Aleksandra Hemona potpisuje i scenarij filma koji žanrovski spada u komedije. Uloge tumače Ariane Labed, Ermin Bravo, Ada Condeescu, Leon Lučev, Franco Nero, Branka Petrić Fehmiu, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Lopatić.

Narednih dana filmska ekipa putuje u Njemačku gdje će sudjelovati na 24. Cottbus Film Festivalu koji se održava 8. i 9. studenog. Film ‘Otok ljubavi’ bit će prikazan u sekciji Focus.

Cottbus Film Festival se održava od 1991. godine i slovi kao najvažniji festival istočne europske kinematografije u svijetu. Prema magazinu Variety, Cottbus Festival spada u najvažnijih filmskih festivala u svijetu i jedan je od onih na kojem obavezno trebate prisustvovati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.