Globalni trend ‘finger food’ konačno i u Šibeniku

Ljubitelji zdravih obroka ‘s nogu’ napokon su došli na svoje otvorenjem fast fooda ‘Giro Gusto’ u Ulici Božidara Petranovića, u Šibeniku. ‘Giro Gusto’ slijedi filozofiju moderne gastronomije koja prati potrebe čovjeka i njegove navike u 21. stoljeću, te nudi sve popularniji, tzv. finger food – hranu koje ne zahtjeva ni jedeći pribor, ni puno vremena za konzumaciju.

Nova gastronomska ponuda nudi široku lepezu okusa od slatkog za prvu jutarnju šalicu kave do slanog za ispratiti dan uz čašu dobrog vina.

ZADOVOLJAVA SVAČIJE UKUSE

Svi koji su već posjetili ‘Giro Gusto’ znaju da jelovnik nije ni prevelik, ni premalen, no da svojim sadržajem zadovoljava svačije ukuse. Nastao je kao nadopuna ugostiteljskoj ponudi, a nudi isključivo hranu, odnosno u ponudi se nalaze tost, bruskete, kroasani, palačinke, vafli, sendviči, salate, tramezzini, te tortilje. Na jelovniku se svakako ističe sushi što nije svakidašnja ‘pojava’ u Krešimirovom gradu, no svjetskim putnicima, zaljubljenicima u dobre zalogaje i poznavateljima globalnih gastronomskih prilika ‘Giro Gusto’ pravo je osvježenje koje daje svoj obol urbanoj gradskoj atmosferi.

Prije nego što sjednu u bilo koji od kafića koji se nalaze u ulici, posjetitelji više ne moraju razmišljati o tome kako moraju prvo u pekaru po pecivo ili u trgovinu po sendvič jer odnedavno imaju sve na jednom mjestu – ‘iće’ i piće, raj za okusne pupoljke.

PUNO GASTRONOMSKIH UŽITAKA

U ‘Giro Gusto’ nije samo ponuda ono što oduševljava, već i cijene koje ne prelaze iznos od dvadeset kuna, a radi se s uvijek svježim namirnicama. Tek nekoliko četvornih metara prostora, kojim dominira zaštitna, oku ugodna zelena boja, dovoljno je da se u njemu nađe sve potrebno za pravi mali, zdravi obrok po vlastitom guštu. ‘Giro Gusto’ radi cijeli dan, točnije od 7 do 22 sata, a stajat će vas malo vremena, malo kuna i puno gastronomskih užitaka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.