Grad Šibenik raspisao natječaj za pomoćnike u nastavi

Grad Šibenik raspisao javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s poteškoćama u osnovnim školama Grada Šibenika – partnerima u projektu.

Osnovna je zadaća pomoćnika učenicima s teškoćama pružanje neposredne podrške učenicima u obavljanju školskih aktivnosti tijekom nastave, pomoć u učenju, komunikaciji i socijalnoj uključenosti i pomoć u obavljanju školskih aktivnosti i zadataka.

Potrebni uvjeti za kandidate za osobnog pomoćnika učenika su najmanje srednja stručna sprema (IV. stupanj) te nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

Prednost imaju kandidati koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studije koji im omogućuju rad u osnovnim školama, posebice oni kandidati koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama.

Prijave se dostavljaju od 1.listopada 2014. godine. do 08. listopada 2014. godine na adresu: Grad Šibenik, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, snaznakom ”Za osobnog pomoćnika u nastavi”.

Javni pozivi za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s poteškoćama u osnovnim školama Grada Šibenika dostupan je na službenim internetskim stranicama Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.