Gradonačelnik nezadovoljan zbog devastacije plaže Banj

Šibenski gradonačelnik Željko Burić obišao je jutros plažu Banj i gradilište na objektu te izrazio nezadovoljstvo zatečenim izgledom plaže koja je devastirana, što zbog oštećenja na samom platou, što zbog velike količine otpada.

– U razgovoru s radnicima izvođača radova na objektu saznao sam kako se tijekom noći vrši iskrcaj ribe na obližnjem pristaništu, te se ista kamionima prevozi cestom do platoa plaže i uslijed toga devastira. Tu postoji znak zabrane prometovanja, no očito je da moramo svugdje stavljati barijere, jer oni koji to čine ne poštuju svoj Grad i njegove javne površine. Nažalost, to će sve opet tražiti dodatna proračunska sredstva. Ovim putem apeliram i na motocikliste da ne koriste novu šetnicu za prometovanje, jer i to nam stvara dodatne troškove, s obzirom da sam i tu uočio nova oštećenja – kazao je gradonačelnik.

Gradonačelnik će o ovoj temi u ponedjeljak raspraviti s pročelnicima na redovnom kolegiju i dati konkretne zadatke, a od izvođača radova na objektu zatražiti ubrzani hodogram aktivnosti na njegovoj izgradnji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.