Gradonačelnik Županović poklonio televizor Udruzi umirovljenika

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović ispunio je obećanje od 28. prosinca prošle godine, dano šibenskim umirovljenicima sa zajedničkog druženja na blagdanskom domjenku u prostorijama udruge. Tom prigodom gradonačelnik je najavio da će pokušati za potrebe udruge nabaviti novi televizor. To je i realizirano te je u četvrtak gradonačelnik Županović čelnicima Udruge umirovljenika grada Šibenika uručio televizijski prijemnik marke Sony sa ekranom od 80 centimetara. Novi televizor koji je nabavljen sredstvima iz gradskog proračuna simbolično je primio najstariji član Udruge, 93-godišnji Tonći Erak, a na vrijednom poklonu se zahvalio predsjednik Udruge Mirko Radak.

– Nadam se da će vam ovaj televizor podići kvalitetu življenja i kraćenja vremena u prostorijama udruge, te ujedno vam pomoći da se informirate. Grad Šibenika i do sada je vodio brige o svojoj najstarijoj populaciji, a činiti će to i dalje kroz davanje raznoraznih pogodnosti, poput besplatnog gradskog prijevoza, sufinanciranja izleta i ostalog – kazao je gradonačelnik Županović okupljenim umirovljenicima i poželio im puno zdravlja.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.