Gradske službe spremne za dolazak olujne ciklone

Grad Šibenik  je povodom dolaska olujne ciklone, poduzeo sve odgovarajuće mjere kako bi se posljedice olujnog nevremena ublažile na najmanju moguću razinu, izvijestili su iz Gradske uprave.

Pročelnik upravnog odjela za komunalne djelatnosti Miroslav Lucić kontaktirao je gradske tvrtke Zelenilo, Vodovod i odvodnju, Gradsku čistoću, kao i Ceste Šibenik  kako bi bili pripravni i spremni  na vremenske neprilike.

Kako se vrhunac nevremena očekuje tijekom utorka i srijede, združene snage navedenih tvrtki će, svaka u svom sektoru i prema svojoj nadležnosti, nadgledati situaciju, otklanjati probleme i sanirati nastale posljedice.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje jer se na Jadranu, a posebno u Dalmaciji očekuju obilne količine kiše praćene orkanskim udarima juga.

Iz DHMZ upozoravaju kako bi na našem području moglo pasti preko 100 litara kiše po kvadratnom metru, a udari juga dosezat će preko 120 km/h.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.