Grguričin ipak izlazi samostalno na izbore!

Goran Grguričin, aktualni predsjednik šibenskog Gradskog vijeća i član HSP-a, ipak neće biti kandidat te stranke za šibenskog gradonačelnika na predstojećim loklanim izborima. Nešto što se već danima špekuliralo po gradu, sutra će dobiti i svoju službenu potvrdu. Županijski odbor stranke za sutra je, naime, sazvao konferenciju za novinare na temu ‘odstupanja Gorana Grguričina s mjesta kandidata za gradonačelnika Šibenika HSP-a i nositelja liste za Gradsko vijeće grada Šibenika HSP-a’.

Podsjetimo, HSP je Grgurčina kao kandidata za čelnu poziciju u gradu istaknuo još sredinom veljače, a što se u međuvremenu dogodilo doznat ćemo sutra. Od Grgurčina smo večeras SMS-om pokušali doznati što je posrijedi, evo što nam je odgovorio:

-Nisam odstupio, nego idem drugim brodom u Žirje, jer nisam dobio putnu kartu za taj brod pa sam sam nabavio kartu, kako bi ipak krenuo prema Žirju – simbolično će GG o svom, sad je već očito, samostalnom izlasku na lokalne izbore.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.