Grguričin napušta HSP i izlazi samostalno na izbore?!

Neslužbena informacija kako je predsjednik šibenskog HSP-a i njihov kandidat za gradonačelnika grada Šibenika Goran Grguričin napustio stranku te odlučio u izbornu utakmicu ući samostalno, odjeknula je danas poslijepodne medijskim nebom.

Podsjetimo, prije gotovo dva mjeseca pravaši su javno najavili svoju akviziciju za čelno mjesto u Šibeniku u liku aktualnog predsjednika Gradskog vijeća te najavljivali kako Grguričin realno nema protukandidata za prvu fotelju Grada.

PRITISCI NA ČLANSTVO

Čelnik ŽO HSP-a Ivica Zorica u telefonskom razgovoru kazao nam je kako informacija s kojom raspolažemo nije točna, no dodao je:

-U politici sam od 1995. godine i ne sjećam se da su ikada postojali veći pritisci na svakog simpatizera i člana stranke.

Na pitanje o kakvim pritiscima govori, odgovara:

-Pritisci na članove da se preusmjere, a kako se oni s tim nose i kako reagiraju na tu situaciju ja ne mogu znati – kazao je Zorica. Naglasio je kako je Grguričin u ovom trenutku i dalje pravaški kandidat za šibenskog gradonačelnika.

Da je nešto počelo iskriti među pravaškom opcijom u Šibeniku, dokazuje i Grguričinova izjava.

-Sve su opcije u rukama Danijela Srba (op.a. predsjednik HSP-a). Za otprilike tri dana znat ćete više – tajanstveno je poručio. Upitan je li točna tvrdnja kako se na članove vrše pritisci, Grgurčin kaže:

-Zanimljivo je to pitanje. Sada treba pitati vrše li se pritisci na one koji donose pečat ili one koji ne odlučuju ni o čemu – i dalje će GG nedorečeno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.