HACIENDA BEZ PEČATA: Severinin menadžer nije siguran hoće li koncerta uopće biti?!

Iako su mediji u ponedjeljak prenijeli vijest kako vodičkom klubu Hacienda prijeti zatvaranje zbog poreznog prekršaja, čini se, kako popularna diskoteka neće proći kao hvarski Carpe Diem kojeg su Linićevi inspektori nedavno zapečatili zbog viška u blagajni od 120 tisuća kuna. Poreznici su, navodno, vlasnicima Haciende zamjerili što na pomoćnom ulazu u klubu nisu izdavali račune za ulazak gostiju.

UPITAN KONCERT?!

Ipak, Hacienda od ponedjeljka uredno radi, a u petak je najavljen veliki koncert kraljice hrvatske estrade Severine. Njezin menadžer Tomica Petrović, međutim, nije siguran hoće li se koncert zaista održati.

-Večeras ću razgovarati s momcima iz Haciende hoće li se koncert održati, no, najbolje da njih nazovete ili Poreznu upravu – kazao nam je Petrović u kratkom telefonskom razgovoru. No, do vlasnika Haciende Vjeke Radovčića već se danima, usprkos našim opetovanim pozivima, ne može doći, a u Poreznoj upravi zakopčani su do grla.

haceinda 2

POREZNA UPRAVA BEZ KOMENTARA

-Ministarstvo financija, Porezna uprava ne može komentirati postupke koji su u tijeku, pa tako ni porezni postupak gore spomenutog ugostiteljskog objekta – odgovorili su na naše pitanje namjerava li Porezna uprava zapečatiti vodički klub.

Kako neslužbeno doznajemo, u Zagreb još nije stigao zahtjev šibenskih inspektora za pečaćenjem Haciende.

Da Hacienda, na radost svih partijanera željenih noćnih provoda, namjerava nastaviti s radom svjedoči i njihova službena Facebook stranica na kojoj administrator uredno najavljuje Severinin koncert, ali i program za idući tjedan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.