HBOR će očistiti zapušteni prostor na Šubićevcu

Nakon što je gradonačelnik Željko Burić uputio dopis Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj (HBOR) da prostor u njihovom vlasništvu u Ulici Ivana bana Mažuranića na Šubićevcu očisti, dezinficira i ogradi do stavljanja u funkciju, stigao je odgovor iz HBOR-a kako će zaposlenici banke 14. studenog boraviti u Šibeniku i organizirati da se prostor, prema zahtjevu gradonačelnika, očisti i ogradi, priopćili su iz Gradske uprave.

Naime, HBOR je vlasnik predmetnog prostora za koji upravitelju zgrade plaća uredno pričuvu u mjesečnom iznosu od 197,13 kuna, kao i osiguranje prostora od požara i nekih drugih opasnosti.

gradonacelnik subicevac

-Ujedno, HBOR oglašava prodaju predmetnog prostora veličine 85,71 m2 za cijenu u iznosu od 300 tisuća kuna i tijekom mjeseca ožujka HBOR je uputio Gradu Šibeniku dopis radi mogućeg interesa za kupnju prostora za potrebe Grada Šibenika – stoji u dopisu rukovoditeljice Direkcije Općih poslova HBOR-a Maje Jurić upućenog gradonačelniku Buriću.

Kako je HBOR u postupku ishođenja energetskog certifikata za navedeni prostor, to će zaposlenici HBOR-a u sklopu tog posla, radi kojeg sutra dolaze u Šibenik, organizirati čišćenje prostora.

Da podsjetimo, gradonačelnik je u petak obišao prizemlje zgrade u Ulici Ivana bana Mažuranića te nakon zataknutog stanja zapuštenosti i onečišćenosti prostora, uputio dopis vlasniku koji je na zahtjev odgovorio.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.